Gratis meditatie Cursus, Amstelveen

Na een succcesvolle engelstalige cursus met veel enthousiate deelnemers, zijn wij blij om binnenkort te starten met nederlandstalige meditatie cursus!

In de komende cursus worden alle lessen gratis verzorgd door onze vrijwilligers. De lessen worden live gegeven op iedere dinsdag van 19:30 tot 21:30 in de Buurtkamer Keizer Karelpark (Lindenlaan 75, Amstelveen). De lessen starten op 16 mei en in 10 weken leer je eenvoudige wijze te mediteren.

Om deel te nemen kun je registreren via: https://forms.gle/CJtDPF6KDmddgh2i9. Mocht je vragen hebben kun je ons emailen via sahajayogameditation.amstelveen@gmail.com.

Ben je alvast benieuwd? Gebruik de onderstaande audio om thuis alvast een keer zelf te mediteren!

Sinds ik mediteer, ga ik veel vrolijker door het leven. Zelfs als het regent en ik loop door de stad heb ik een glimlach om mijn mond. Vroeger dacht ik als het regende ‘gatver’ en nu zie ik dat regen nieuw leven met zich brengt.

– Milko, cursus deelnemer